Onze loges


Het is voor ons belangrijk dat onze gasten zich goed voelen in hun nieuwe omgeving. Niet alleen hun eigen loge moet voor hen goed aanvoelen, ook de algemene sfeer is bepalend voor hun verblijf.
We hebben daarom verschillende loges gebouwd, voor ieder wat wils.

De LoveCats Loge


We zijn ervan overtuigd dat katten zich op hun best voelen wanneer we de thuissituatie zo veel mogelijk benaderen. Zijn ze gewoon om het rijk voor zich alleen te hebben of delen ze het thuis met huisgenootjes?

In Amerika heeft men onderzoek gedaan naar de meest ideale verblijven voor katten. Uit het onderzoek blijkt dat ze graag hoog liggen en het niet zo leuk vinden om naast hun kattenbak te moeten eten. Op basis van deze bevindingen hebben wij onze loges opgebouwd.

Deze loges bestaan uit 3 etages:
- Het gelijkvloers voor de kattenbak
- De middelste etage voor het eten en drinken
- De bovenste etage voor de rust, ontspanning en het overzicht.


Loopplankjes verbinden de verschillende etages. Door deze inrichting worden de gasten geprikkeld om met hun speeltjes van boven naar beneden en terug te zeulen. 2 Katten uit één zelfde gezin mogen in één loge verblijven.
Ook bestaat de mogelijkheid om 2 loges met elkaar te verbinden zodat ze meer ruimte hebben maar toch steeds elkaars gezelschap kunnen opzoeken.

Er zijn katten die als ze in een nieuwe omgeving komen tekens van stress vertonen. Om hen tot rust te brengen maken we o.a. gebruik van rustige aangepaste muziek. Dit kan gaan van ontspannende jazz, blues tot een rustige Bach.
Als het volume laag staat, de bas niet te krachtig is dan is alle rustige muziek voor katten heerlijk om naar te luisteren.